Om oss

Otash Bygg EF funnits sedan 2017, vi arbetar med små som stora projekt. Vi gör allt för att du som kund ska få den service du kräver med hög kvalitet till ett rimligt pris. Vi arbetar enbart med godkända kvalitetsprodukter och lämnar självklart garantier på utfört arbete. För alla projekt lämnas kvalitetsdokument det är viktigt att ha dessa dokument om det mot förmodan skulle inträffa någon skada. Vårt mål är att jobbet ska bli så snyggt och funktionsmässigt som möjligt. Vi tar bara på oss så många uppdrag som vi klarar av. Kvalité är viktigt: Vårt mål är att utföra renoveringar av högsta kvalitet, en renovering ska gå så fort som möjligt utan att resultatet förstås försämras. I samband med varje renovering träffas arbetsledare och beställare och har en noggrann genomgång av vad som skall göras. Vi försöker alltid att vara trevliga och tillmötesgående och frågar hellre en gång för mycket än en gång för lite, då vi vet att kommunikation är mycket viktigt.Vi är väldigt fokuserade och ambitiösa och är beredda att jobba hårt för att uppfylla våra kunders samt våra egna mål. Oavsett vilket uppdrag du vill få hjälp med, kontakta oss så ska vi hitta en bra lösning tillsammans. Du är alltid välkommen att kontakta oss antigen via telefon, mail eller formuläret på vår hemsida om du har några frågor.
Kunderna består till största del av privata kunder och vi allra flesta jobben utför vi i och runt Uppsala, Norrtälje, Tyresö och Vendelsö. Tjänsterna vi erbjuder är många och de tar på sig såväl små som stora projekt. Medan vi utför målning eller murning åt en kund, kan vi utföra tapetsering eller badrumsrenovering hos någon annan. Vi har också flera samarbetspartners som www.reco.se www.hitta.se, www.brabyggare.se och www.letsdeal.se.
Idag har företaget flera anställda och under sommaren så många, då mest hektiska tid är under sommarhalvåret. Då vill många kunder ha hjälp med att bygga en veranda, altan eller göra ett fasadbyte. Vintertid gör vi många invändiga renoveringar hos kunder som vill ha hjälp med till exempel köksmontering, golvläggning och målning.
– Vi har större ambitioner för företaget och siktar på att bli underentreprenör åt något större byggföretag. På så sätt kan vi sysselsätta alla våra anställda året om.
– Det har vi lyckats väldigt bra med, då vi kan visa upp väldigt fina rekommendationer från massor av kunder. Jag tror att den fina kontakten som vi har med våra kunder under tiden vi arbetar hos dem är en viktig del.