Snickare

Intresseanmälan

Arbetsuppgifterna i samband med användningen av trä i byggnad är att tillverka, montera och installera trästrukturer och enskilda delar av konstruktioner och byggnader. Alla dessa verksamheter är indelade i snickeri och snickeri.

Huvudmaterialet av snickeri är stockar, tallrikar, barer och brädor, varav konstruktioner och individuella träelement (väggar, skiljeväggar, tak, takbjälkar, battens) är gjorda. Dessa element är förenade med sticklingar, naglar, naglar, dyvar, bultar, häftklamrar och andra fästelement.

Snickeri präglas av en noggrannare och renare bearbetning av materialet. De omfattar främst tillverkning av olika snickeri och byggnadsdelar (fönster, dörrar, parkettgolv etc.) och möter produkterna med värdefulla träslag.

Snickeriarbeten skiljer sig från snickeri med endast sågade material från barrträd och lövverk (inklusive värdefulla) raser. Detaljerna är säkrade med lim och i sällsynta fall med skruvar och naglar.

För närvarande tillverkas snickeri och snickeri i träbearbetningsanläggningar och kombineras, och installeras sedan på plats och fastas i enlighet med projektet.